Acupunctuur en andere behandelingen Denise ook in Belgie

Waar een wil is, is altijd een weg!

Eén van mijn favoriete zinnen, die ik de laatste jaren heel wat keren heb uitgesproken. 

Ik geloof er namelijk in, wanneer je echt iets wilt, je dit waar kunt maken. Zorg dus dat je wilskracht ontzettend sterk is en je je door niets of niemand laat tegenhouden!

Dat doen wij hier thuis ook. Vooral ook, toen we (bijna 2 jaar geleden) een bezichtiging hadden van ons huis in België, Gellik. 

Enkele weken ervoor bespraken we waar ons nieuwe huis aan moest voldoen, voordat we over zouden gaan tot kopen. Dit, omdat we gelukkig waren in Maastricht, maar we zochten naar groei en een nieuwe uitdaging.

En toen, stond het huis, Vlootgracht 37, online. Ik had het huis al regelmatig langs zien komen op Funda, alleen nu dacht ik, ik wil het zien. Een beetje huiverend reden we richting Gellik. In welke straat zou het huis staan, is er een school in de buurt? 

We gingen niets vermoedend naar binnen en na de eerste rondleiding van 45 minuten keken we elkaar aan, iets zeggen was niet nodig. We mochten van de makelaar nog even rondkijken op eigen houtje, zodat zij andere kandidaten rond kon leiden. Zo gezegd zo gedaan, we waren verliefd. Matteo was al aan het verbouwen en ik richtte het in met onze meubelen. 

Wat heel bijzonder is aan dit huis, is dat het veel mogelijkheden heeft. Zo ook, het starten van mijn praktijk in België. Kan dat in combinatie met Maastricht? Geen idee. 

We kochten het huis en ik ging in gesprek met de boekhouder, haar antwoord: Nee, dat zou ik nooit doen; ondernemen in België. Dju, dit was namelijk één van de redenen waarom we het huis gekocht hadden. Werken aan huis, meer tijd bij de kinderen, geen reistijd meer, enzovoort, enzovoort. 

Natuurlijk had ik een droom op het moment dat we dit huis kochten. Ik wilde hiervan ons droomhuis maken met een praktijkruimte. 

Ondertussen is het gesprek met deze boekhouder een jaar geleden. En besloot ik de vrijdag voor carnaval het gesprek aan te gaan met een andere boekhouder. De kamer thuis was inmiddels al omgetoverd tot praktijkruimte, want tja, waar een wil is, is altijd een weg. Gelukkig kwam deze boekhouder met goed nieuws, natuurlijk kun je starten in België, en het is fantastisch te combineren met Maastricht. YES, met u kan ik praten! We gaan ervoor.

Op woensdag 1 maart 2023 was het zover, na wat handtekeningen werd ik naar buiten gelaten met de woorden, ‘nu zijt ge vertrokken’! En zo voelde het. 

Met ontzettend veel dankbaarheid en stiekem ook trots, mag ik van de daken schreeuwen dat mijn tweede vestiging officieel is. 

Er kunnen daarom, vanaf nu, ook afspraken gepland worden op Vlootgracht 37 in Gellik. Afspraken voor Gellik zijn enkel in te plannen via e-mail, whatsapp of telefonisch.

Blijft vestiging Maastricht bestaan? Jazeker blijft die bestaan! Vooralsnog zal Maastricht de hoofdvestiging blijven. 

Afgelopen weekend zei ik nog, I have a dream! En als ik een droom heb, zal ik er alles aan doen om deze waar te maken! Nu ik het schrijf, bedenk ik me dat ik misschien nog wel meer dromen heb, maar die verklap ik niet. Jullie horen het wanneer een volgende droom uitgekomen is.

Vergeet dus nooit, waar een wil is, is altijd een weg! En, wat ik kan, kun jij ook!

Liefs en tot snel, in België of Maastricht!