Coaching tijdens en na de behandelingen

Een heel belangrijk onderdeel wat bij mijn behandelingen komt kijken is coaching. Iets wat ik ontzettend waardevol vind.

Laat ik eerst uitleggen waarom ik dit zo waardevol vind. 

Mijn jeugd was niet bepaald, jippiejajeij. Ik heb veel meegemaakt, een mooie rugzak gevuld met minder leuke ervaringen. Zo werd ik als kind gepest en voelde ik me altijd anders dan anderen. Ik was de stille meid achterin de klas en vriendinnen had ik nauwelijks. Ik ging nooit naar de school waar iedereen heen ging, maar reisde met de trein naar Horst op 16 jarige leeftijd en besloot met 20 jaar te gaan studeren in Leeuwarden. Ofwel, ik deed veel alleen.

Totdat ik met 22 jaar merkte dat het eigenlijk niet zo goed ging, maar ach, ik kan dat wel, dat lukt me wel. Ik doe toch alles alleen? Dus ik mediteerde en mediteerde, maar ik voelde me er niet beter door. Tijd om aan de bel te trekken bij mijn moeder. Samen met haar zijn we gaan kijken naar de juiste therapie vorm, natuurlijk wel in Leeuwarden, want daar woonde ik.

Nadat ik deze therapie had afgerond is er nog een therapeut gekomen, nog een praktijkondersteuner en nog een therapeut. Fioe.. Ik bleef niet stil staan. Daarnaast zocht ik het alternatieve op, de natuurgeneeskunde, de orthomoleculaire therapeut, het medium en noem maar op. En nog, nog altijd heb ik een coach. Ik voel wat er op dat moment nodig is en neem contact op met deze persoon. De ene heel spiritueel en energetisch, de ander heerlijk aards.

Kort samengevat, coaching of therapie zijn een ontzettend belangrijk onderdeel geworden in mijn leven. Het helpt me groeien op persoonlijk, spiritueel en zakelijk vlak.

En dat is precies, wat ik jou ook gun.

Tijdens een behandeling zal er regelmatig een stukje coaching aan bod komen, emoties kunnen besproken worden, maar ook de pijn. Want waar zit die pijn en wat heeft het veroorzaakt? Hoe lang is de pijn er al en wat is eraan vooraf gegaan? 

Deze coaching kan alle kanten op gaan, maar is vooral afgestemd op jou behoeften en op daar waar jij staat in het leven. Ik wil je namelijk op weg helpen naar de beste versie van jezelf zonder pijn of andere klachten. We zoeken samen naar, wat zit eronder, waar komt het vandaan? Want als we dat weten, kunnen we het oppakken middels acupunctuur. 

Coaching zie ik als een belangrijke toegevoegde waarde binnen de behandeling. Met deze coaching kun je zelf aan de slag gaan, zodat de behandeling net wat langer doorwerkt en doeltreffender zal zijn.