Assistente Mia bij Acupunctuur Denise Sour

Na maanden wachten komt de dag er eindelijk aan. Ik heb in de praktijk plek gemaakt voor een assistente. Een zachte, liefdevolle, soms wat drukke maar bovenal gezellige assistente.

Het was eigenlijk niet de bedoeling dat ze mee zou komen naar de praktijk, maar nadat ik meerdere keren hoorde, Denise, neem je haar ook mee? Want dat zou ik heel leuk vinden. Dacht ik, waarom niet. Proberen kan altijd, toch?

Komende maandag halen we haar op, nadat ze maandag, dinsdag en woensdag thuis kan wennen, mag ze donderdag al mee komen.

Geen idee hoe dit gaat gaan, hoe het voor mij is, voor jullie, maar zeker ook voor haar.

Iets wat ik heel spannend vind, de controle loslaten. Go with the flow.

Maar wie is ze?

Mag ik jullie voorstellen aan Mia, ons nieuwe gezinslid die meer dan welkom is.

Mia zal vooral erbij zijn op dinsdag, woensdag en donderdag. Vind je dit niet prettig dat ze aanwezig is? Laat het me dan zeker weten, dan kijk ik op dat moment voor een passende oplossing. In het begin verwacht ik dat ze heel veel slaapt en lekker rustig zal