Acupunctuur door Denise Sour | Wie ben ik.

Wie is Denise

Welkom op mijn site. Gezien deze alweer even live is, denk ik dat het leuk is wat meer over mezelf te vertellen.

Mijn naam is Denise Sour en ik woon samen met mijn vriend en twee kindjes in België. Ongeveer 1,5 jaar geleden hebben wij de stap gemaakt om te ‘emigreren’ naar België. En ja, dat was echt emigreren bedachten we achteraf.

Samen met mijn gezin hebben wij het doel om ons mooiste leven te leven en daar hoort ook een mooiste praktijk bij. Iets waar we ons dagelijks voor inzetten, maar dus ook bewuste keuzes maken.

Zo heb ik 5 jaar geleden besloten om te stoppen in loondienst en te gaan voor mijn eigen bedrijf, mijn eigen praktijk. Ik volgde de ene cursus op het gebied van massages na de andere, totdat ik uiteindelijk mijn diploma kon halen als massagetherapeut. 

3 jaar geleden bedacht ik me dat ik meer diepgang wilde in mijn behandelingen, hoewel ik al mooie resultaten had wilde ik mensen echt helpen tot in de kern. Hiermee bedoel ik, je helemaal lekker voelen, zonder angst, pijn of andere klachten. Jezelf zijn en terugvinden.

Door mijn eigen periode van overspannenheid, 5 jaar geleden, heb ik deze weg ook bewandeld en weet ik hoe moeilijk het is om een therapeut te vinden die perfect bij je past. De weg naar mezelf terugvinden heb ik niet alleen gedaan maar met behulp van lieve mensen om me heen en een therapeut.

Vandaar dat ik 3 jaar geleden de beslissing genomen heb om te starten met de opleiding acupunctuur. Hoe vaak ik te horen heb gekregen, ga je dit echt doen? Met een kindje van 6 maanden? Hoe ga je dit doen? Zou je het wel doen? En eigenlijk, waren deze vragen alleen maar een motivatie om door te gaan en het echt te doen, want, ik zal je eens een poepie laten ruiken. En waar een wil is, is altijd een weg!

Dus, hoe ga je ermee om als iedereen om je heen zegt dat je iets niet moet doen? Maar jou passie zo ontzettend groot is dat je er blij van wordt, je er gelukkig van wordt, je ervan gaat stralen? Je gaat het gewoon doen!

Inmiddels heb ik geleerd hoe ik mensen met acupunctuur en een stukje coaching kan helpen tot in de kern van het probleem. Bij mij in de praktijk is iedereen uniek, jouw hoofdpijn is niet die van mij, jouw rugzak is weer anders gevuld dan die van de buurman. Dit betekent dat een behandeling ook uniek is en gericht op jou. Jij mag je beter gaan voelen, al meteen na 1 behandeling, dat is mijn doel. 

Ofwel, kort samengevat. Ik ben ambitieus, zorgzaam, een huismus, moeder, een coach, masseur, duidelijk, heel gevoelig en acupuncturist. En het allerbelangrijkste, altijd op zoek naar de beste versie van zichzelf zodat ik voor altijd mijn mooiste leven mag blijven leven!

Doordat ik mezelf zal blijven ontwikkelen, zowel binnen de praktijk als persoonlijk, hoop ik jou te kunnen begeleiden met alle ervaring die ik inmiddels heb opgedaan.