Denise Sour Acupunctuur wenst je een gezond & gelukkig Nieuwjaar 2023

Een nieuw jaar.. 2023

Maar is het nieuw, of gaan we verder waar we in 2022 gebleven zijn?

Tot nu toe had ik elk jaar vele doelen voor het jaar dat komen ging. Alleen dit jaar is het anders, het voelt anders. Na een gigantische verandering in 2022 wil ik nu gewoon lekker hobbelend 2023 in. Genieten van alles wat op me afkomt, hoogte en dieptepunten. Meer rust, balans, ruimte en tijd.

Toch sta ik deze week extra stil bij de vraag, waar sta ik op 31 december 2023. Hoe voel ik me, wie ben ik? Met wie ben ik? Wie komen er op mijn pad, wie vallen er af? Maar ook, waar staat mijn praktijk? Welke bijscholingen ga ik doen? Welke dagen/ uren ga ik werken? 

Gaan we op vakantie? Weekendjes weg? Met ons tweetjes of viertjes?

Wie of wat zou ik nu het liefst zijn dit jaar. Wat je uitstraalt trek je naar je toe, toch? Wat wil ik uitstralen?

Toch hele mooie vragen om het nieuwe jaar mee te starten. 

Misschien zit jij even helemaal niet lekker in je vel, of komt er een hele hoop stress uit deze vakantie. Voel je je moe, boos, uitgevochten, gefrustreerd? Weet je dan dat ik je kan helpen? Naast het geven van behandelingen is coaching een heel groot onderdeel geworden van mijn vak. Ik neem elke behandeling wat extra tijd om te praten, te luisteren en adviezen te geven. 

Ondanks dat ik van mening ben dat we elke ochtend opnieuw kunnen beginnen, blijft een nieuwe start op 1 januari cliché en houden we hem daarom erin.

Een advies wat rondom deze tijd vaak terugkomt in de praktijk is. Schrijf eens een brief aan jezelf, dateer deze op 1 juni 2023. Schrijf hierin, hoe je je voelt, waar je staat, hoeveel je verdient. Noem maar op. Misschien ben je nu vrijgezel en heb je dan een relatie, hoe ziet die persoon eruit? Misschien ben je zoekend naar een nieuwe baan, schrijf dan op welke baan je hebt op 1 juni 2023, bij welk bedrijf werk je, welke dagen, hoeveel uur? Hoe voel je je daarbij? Schrijf alles wat je zou willen veranderen op, tot in de detail. Wil je verhuizen? Kinderen? Een relatie? Een nieuwe baan? Of ben je blij hoe alles nu loopt en heb je maar wat kleine aanpassingen?

Niks is te gek, er zijn geen grenzen, alles is mogelijk tijdens het schrijven van je brief, zonder belemmerende overtuigingen. Voel alles wat je schrijft, voel de emotie, zie alles voor je alsof het al zo is.

Doe de brief in een envelop en berg hem op, zet een herinnering in je telefoon op 1 juni 2023, zet daar ook bij waar je de brief verstopt hebt. Op 1 juni 2023 mag je de brief open maken en lezen. 

Voor nu wil ik jou een knallend, gezond, liefdevol en gelukkig 2023 wensen. Dat al je dromen mogen uitkomen. En wie weet, kruisen onze paden elkaar wel in 2023, tot snel!