En we zijn LIVE met onze nieuwe Acupuncturist website

En… We zijn live..
Een frisse wind door de praktijk.

Zoals jullie waarschijnlijk gemerkt hebben heeft de massagepraktijk ontwikkelingen doorgemaakt. Naast massage- en energetisch therapeut mag ik mij sinds september ook acupuncturist noemen.

En, dit wilde ik laten zien. Vandaar dat zowel de naam, het logo en de website veranderd zijn. Gedurende de jaren is de praktijk gegroeid, is mijn kennis gegroeid en ben ik gegroeid en dat zorgde ervoor dat ik koos voor een frisse wind door de praktijk.

Mijn naam is veranderd van massagepraktijk Release & Heal naar, acupunctuur Denise Sour, lekker simpel. Ik merkte namelijk dat heel veel mensen, massage Denise, in de agenda noteerden na het maken van de afspraak. Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Het logo, de kleuren zijn ook veranderd, het is namelijk mijn missie dat iedereen zich ‘thuis’ voelt in de praktijk. Je mag jezelf zijn, je mag je verhaal delen, zonder oordeel, met een lach of met een traan.

Betekent dit dat jullie niet meer welkom zijn voor een massage? Jazeker wel, check de website snel, want daar staat het kopje massage nog altijd weergegeven. Masseren is mijn eerste kindje en zal ik niet loslaten, gezien ik elke keer weer mag ervaren wat een ontspanningsmassage doet met iemand.